+385 91 7813 045

Dostava i povrat

Ispis na zahtjev… Штампање на захтев… Štampanje na zahtjev… Tisk po naročilu… Печатете на барање… Print on demand… Drucken auf Anfrage… Stampa su richiesta… Igény szerint nyomtat…

DOSTAVA I POVRAT


Svi zahtjevi za pogrešno otisnute/oštećene/neispravne proizvode moraju se podnijeti u roku od 30 dana nakon primitka proizvoda. Za pakete izgubljene u prijevozu, svi zahtjevi moraju se podnijeti najkasnije 30 dana nakon procijenjenog datuma isporuke. Potraživanja koja se sa strane *SERVISA smatraju pogreškom pokriva *SERVIS.


Adresa za povrat je prema zadanim postavkama postavljena na naljepnici ambalaže za dostavu *SERVIS Printful. Kada primimo vraćenu pošiljku, bit će vam poslana automatska obavijest e-poštom. Nezatraženi povrati doniraju se u dobrotvorne svrhe nakon 30 dana. Znači povrat robe ne vršite na poduzeće Boris Bjelajac j.d.o.o. nego na adresu “[Boris Bjelajac] Returns”, PRINTFUL, Plienciema 5, Marupe, Marupes novads, LV-2167, Latvia sa koje je pošiljka stigla do vas (naznačena na naljepnici ambalaže). Napomena: “[Boris Bjelajac] Returns” obavezno jer je to poveznica sa on-line trgovinom: https://www.borisbjelajac.com


Pogrešna adresaAko navedete adresu koju dostavljač smatra nedovoljnom, pošiljka će biti vraćena u naš pogon izrade *SERVIS PRINTFUL. Bit ćete odgovorni za troškove ponovne pošiljke nakon što se s Vama potvrdimo ažuriranu adresu (ako je primjenjivo).


Nepreuzeto – Pošiljke koje nisu preuzete vraćaju se u naš pogon izrade *SERVIS PRINTFUL i Vi ćete biti odgovorni za troškove ponovne pošiljke krajnjem kupcu (ako je primjenjivo).


Obavijest za potrošače u EU-u: Prema članku 16. točkama (c) i (e) Direktive 2011/83/EU Europskog parlamenta i Vijeća od 25. listopada 2011. o pravima potrošača, pravo na odustajanje ne može se osigurati za:
1. isporuku robe koja je izrađena prema specifikaciji potrošača ili je jasno personalizirana;
2. zapečaćena roba koja je nakon isporuke bila nezapečaćena i stoga nije prikladna za povrat zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga,
stoga *SERVIS Printful zadržava pravo odbijanja povrata prema vlastitom nahođenju.
Ova će se Politika primjenjivati i tumačiti u skladu s engleskim jezikom, bez obzira na prijevode napravljene u bilo koju svrhu.

*Servis izrade proizvoda za EU kupce: Printful, EU: Riga, Latvia.

Adresa *SERVISA: PRINTFUL, Plienciema 5, Marupe, Marupes novads, LV-2167, Latvia


Adresa za POVRAT:


“[Boris Bjelajac] Returns”
PRINTFUL
Plienciema 5
Marupe
Marupes novads
LV-2167
Latvia