Opći uvjeti/general conditions

Opći uvjeti poslovanja/General Terms and Conditions

Informacije o poduzeću:

Boris Bjelajac j.d.o.o. Josipa Jelačića 52, 43500 Daruvar, Hrvatska/EU

OIB: HR70820060219   Matični broj:          Trgovački registar:

Banka: Erste & Steiermarkische bank d.d.

Žiro račun: 5824020061100913579

IBAN: HR5824020061100913579

BIC: ESBCHR22

kontakt osoba: Boris Bjelajac,   +385917813045   boris.bjelajac@gmail.com

Opći uvjeti:

Web stranice https://www.borisbjelajac.com pružaju online uslugu izrade i prodaje vlastitih kreativnih proizvoda i uslugu izrade kreativnih proizvoda za treće kupce i naplatu prodaje navedenih proizvoda.

U navedenim Općim uvjetima navode se uvjeti i pravila odnosa između navedene web stranice i korisnika koja se odnose na korištenje web stranice https://www.borisbjelajac.com. Korištenjem web stranice https://www.borisbjelajac.com korisnici potvrđuju da prihvaćaju navedene Opće uvjete poslovanja za korištenje web stranice https://www.borisbjelajac.com.  Pravo korištenja web stranice https://www.borisbjelajac.com ima svaki korisnik, i ne može se prenositi ni na koji drugi način na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe. Pojednostavljeno, svaki korisnik pojedinačno pristupa navedenim web stranicama. Krajnji korisnik je odgovoran za zaštitu vlastitih korisničkih podataka (user name, password), (korisničko ime, zaporka), na mjestima gdje ih koristi. Krajnji korisnik je upoznat da ponekad dolazi do prekida ili smetnji internetskih veza i internetskih usluga, ili do nepredviđenih događaja koji su van kontrole web stranice https://www.borisbjelajac.com i prihvaća da web stranice https://www.borisbjelajac.com nisu odgovorne za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na WWW (internetu). Krajnji korisnik se slaže i prihvaća da pristup web stranicama https://www.borisbjelajac.com može biti ponekad u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.

Web stranice https://www.borisbjelajac.com zadržavaju pravo da u bilo kojem trenutku mogu izmijeniti ili ukinuti bilo koji proizvod/uslugu, prestati slati bilo koju vrstu informacija, smanjiti ili povećati brzinu ili količinu podataka koji su u opticaju navedene www stranice.

Korištenjem web stranica https://www.borisbjelajac.com krajnji korisnik potvrđuje da je upoznat i da prihvaća Opće uvjete kupovine i usluga. Web stranice https://www.borisbjelajac.com daju izjavu krajnjem korisniku: Ako se s ovdje navedenim uvjetima korištenja i pravilima ne slažete, ako ste maloljetni (mlađi od 16 godina), molimo Vas da NE koristite navedene internet stranice: https://www.borisbjelajac.com.

Web stranice https://www.borisbjelajac.com zadržavaju pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti, ako je to potrebno, izmjene ili ukinu bilo koji od ovdje navedenih Općih uvjeta poslovanja i korištenja. Iz tog razloga savjetujem krajnje korisnike da povremeno provjeravaju sve informacije koje su u Općim uvjetima. Web stranica https://www.borisbjelajac.com podrazumijevaju da korisnici prate promjene povremenim posjećivanjem stranice sa Općim uvjetima korištenja.

Web stranice https://www.borisbjelajac.com nisu odgovorne za probleme koji mogu nastati kao posljedice prilikom korištenja navedenih stranica. Npr. slab ili loš internet signal.

Web stranice https://www.borisbjelajac.com je registrirao Borisa Bjelajca pa su na osnovu toga i njegovo vlasništvo. Sva komunikacija koja se odvija putem ovih web stranica treba biti u harmoniji/skladu s ovim Općim uvjetima. Krajnjim korisnicima nije dozvoljeno da koriste ovu web stranicu da objavljuju ili prenose bilo kakve materijale koji ugrožavaju, ili ugrožavaju prava drugih, da korištenjem ove web stranice vređaju, kleveću, vulgariziraju sadržaje stranice ili treće osobe. Krajnji korisnik ne smije koristiti ovu web stranicu za bilo vrstu vlastite reklame, političke ili vjerske projekte, akcije…

Svi materijali koji se nalaze na web stranice https://www.borisbjelajac.com se rezultat rada Borisa Bjelajca u fotografiji i dizajnu pa shodno tome nije moralno, etički, pošteno da te radove kopirate, distribuirate, mijenjate bez mojeg odobrenja Bilo kakvo kopiranje, prenos, distribucija, objavljivanje, ili bilo koji drugi način upotrebe ovih web stranica bez izričitog pismenog odobrenja Borisa Bjelajca je zabranjeno! Kršenje Općih uvjeta poslovanja i korištenja može dovesti do pokretanja sudskih parničnih postupaka koji dovode do izricanja kazni radi povrede autorskih prava, ili bilo kojih drugih oblika prava intelektualnog vlasništva. Krajnji korisnik je odgovoran za štetu koja može nastati povredama autorskih prava, i drugih prava intelektualnog vlasništva, ili bilo kakvih problema nastalih u vezi s objavom takvih materijala.

Krajnji korisnik potvrđuje da su sve diskusije ocjene, komentari i poruke objavljene na web stranicama https://www.borisbjelajac.com i na stranicama društvenih mreža predmente web stranice, javne a ne privatne prirode, a na osnovu toga web stranice https://www.borisbjelajac.com mogu pratiti, provjeravati, opisane komunikacije korisnika bez njihovog znanja i dopuštenja.

Ukratko krajnji korisnici se trebaju ponašati odgovorno pri upotrebi web stranica https://www.borisbjelajac.com kao što se i ja trudim ponašati jasno i odgovorno.

Krajnji korisnik može u svakom trenutku kupovine odustati od navedene radnje do trenutka plaćanja željene robe ili usluge. U slučaju da korisnik mijenja odluku nakon plaćanja željene robe ili usluge potrebno je poslati pismeni zahtjev za odustajanje od kupovine nakon čega se predmetni problem riješava na obostrano zadovoljstvo.

Web stranica https://www.borisbjelajac.com zadržava pravo raskidanja poslovnog odnosa s bilo kojim svojim korisnikom u bilo kojem trenutku u slučaju nepoštivanja Općih uvjeta poslovanja i nekorektnog/neodgovornog načina ponašanja od strane korisnika.

Isto tako navedene web stranice zadržavaju pravo trenutno ukinuti korisničke račune (korisničko ime, zaporka/user name, password) korisnika u slučaju bilo kakvog nekorektnog/neodgovornog načina ponašanja korisnika van okvira Općih uvjeta poslovanja koje prema svojoj vlastitoj ocjeni smatraju neprihvatljivim.

Kao što je već maloprije navedeno korisnik može svoje upite i komentare poslati pismeno, poštom ili e-mailom, a web stranica https://www.borisbjelajac.com će poslati pismeni odgovor HP-om ili e-mailom u zakonskom okviru.

Na web stranicama https://www.borisbjelajac.com je moguće kupovati kao gost a možete biti i registrirani kupac. Svi kupci mogu primati obavještenja/newsletter-e ako su zainteresirani sa razlikom što će registrirani kupci biti više informirani o raznim novostima. događajima, povoljnijim cijenama, akcijama, itd…

Komunikacija se odvija na hrvatskom, engleskom, naravno i na svim ostalim jezicima ako korisnik/kupac zna jedino vlastiti jezik.

Sredstvo plaćanja je Euro, cijene su izražene u valiti EURO.

Plaćanje je transakcijsko i kartično a preračunavanje u druge valute se vrši automatski.

Cijene su krajnje, prodajne, ne sadrže PDV, (poduzeće je van PDV-a) prema članu 90 stavka 2 Zakona o PDV-u.

Raskid kupovine


*SERVIS za izradu kreativnih proizvoda je PRINTFUL